Centrum De Zonnebloom

SCHOOL VOOR ZIELSPROGRESSIE

 

Module 2: Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart

In module 2 van de School voor Zielsprogressie leer je om als therapeut de ‘Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart’ te begeleiden. De Mystieke Ruimte van je Hart is de ruimte waar je in het centrum zit van je energie en direct in verbinding staat met de Hemel, de Aarde, je Hogere Zelf en alle andere werelden. Hier bevind zich je Godsvonk, je Diamanten Kerncel of Atoom van Eeuwig Licht.
De Mystieke Ruimte van je Hart is dus een enorme informatie bron waar de wijsheid van de kosmische eenheid, het kernbeginsel van de oorspronkelijke en onsterfelijke ziel te vinden is. In deze ruimte bevindt zich de interdimensionale poort die ons rechtstreeks verbind met de Bron. Vanuit deze ruimte kun je dus niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar ook contact maken met de hogere werelden, de bibliotheken en hogere dimensies. 

Hier ervaar je:

 • wie je werkelijk in jouw wezenskern bent
 • wat je diepste hartenwens is, hoe je die wilt uitdragen en helemaal verwezenlijken
 • je unieke spirituele bestemming, je oorspronkelijke doel om naar de aarde te komen
 • je scheppingskracht, je talenten en mogelijkheden
 • de verbanden tussen je huidige en je vorige levens, de rode draad door levens heen
 • wat je tegenhoud om helemaal te leven vanuit je Hart
 • ..... en nog veel meer ....

Door je ‘opnieuw’ te verbinden met de Mystieke Ruimte van je Hart zul je niet alleen antwoorden krijgen op al je levensvragen maar zul je ook een diepe innerlijke verbondenheid gaan voelen met je lichaam, je ziel en je geest en beseffen dat wij allemaal met elkaar een onlosmakelijke eenheid vormen.
In deze tweedaagse module * leer je hoe je stap voor stap de reis naar het Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart kunt maken. Je zult technieken aangereikt krijgen om de trance te verdiepen en handleidingen om optimaal gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die deze vorm van Zielsprogressie biedt. Er zal veel informatie vanuit de praktijk zijn en ieder gaat zelf ervaren hoe een 'Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart’ verloopt, als cliënt en ook als therapeut.

Na deze module kun je meteen in je praktijk aan de slag met deze vorm van Zielsprogressie.

Aan het einde van module 1 ‘Reis naar Zielsherinneringen’ en Module 2 ‘Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart’ ontvang je jouw ‘Bewijs van Deelname’. Met dit bewijs kun je je meteen aansluiten bij de werkgroep Zielsprogressie. Als je officieel gecertificeerd bent kun je jezelf in principe op de website van de werkgroep plaatsen. Om die Nederlandse erkenning te verkrijgen wil ik  je van harte stimuleren om na deze twee modules aan de slag te gaan met de verschillende Zielsprogressie mogelijkheden. Je krijgt 3 maanden de tijd om drie sessies uit te werken. Ik voorzie de sessies van feedback en op de terugkomdag krijg je dan je certificaat ‘Nederlands Erkend Zielsprogressietherapeut’.
Na module 1 en 2  is het mogelijk om module 3 ‘Reis door de Dimensies. De Mens als Multidimensionaal Wezen' te volgen en module 4 ‘Leven vanuit je Hart in Groepsverband’. Meer informatie hierover vind je bij de linken module 3 en 4

 

Docent

                                      

Module 2 van de School voor Zielsprogressie wordt gegeven door Monique Houben. Monique volgde de driejarige opleiding van Hans ten Dam (Tasso Opleidingen) en heeft een eigen praktijk in Regressie- en Reïncarnatietherapie. Ook is zij opgeleid en gecertificeerd door The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy en een ervaren LBL- en Zielsprogressietherapeut. Geboeid door de mogelijkheden van het werken op zielsniveau is zij zich steeds verder gaan specialiseren. Het vele experimenteren met het maken van zielenreizen en de boeiende, opgedane ervaringen hebben uiteindelijk geresulteerd tot de Opleiding  Zielsregressie en in 2015 tot de School voor Zielsprogressie. 

 

Locatie en verblijf

Module 2 wordt gegeven in Centrum De Zonnebloom,
Overnachting vind plaats in eenvoudige tweepersoonskamers met douche en toilet buiten de kamer.
Alle maaltijden zijn vegetarisch. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden.
 

Indeling programma

Module 2 ‘Reis naar Je innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van je Hart’ start op zaterdagmorgen; tussen 09.30 en 10.00 uur wordt iedereen verwacht. Na een kennismaking met elkaar en uitleg over het programma starten we met de opleidingsdagen. In de avonduren is er ruimte voor korte programmma-onderdelen en ontspanning.
Gezien het programma is verblijf tijdens de hele opleiding intern aan te bevelen. We eindigen zondag rond 17.00 uur.

 

Kosten

De kosten voor module 2 zijn € ; dit is inclusief cursusmateriaal, overnachting, alle maaltijden, koffie en thee tijdens de twee opleidingsdagen. De School voor Zielsprogressie is BTW-vrij. 

 

Voorwaarden voor deelname

 • Een (bijna)afgeronde opleiding voor regressie en reïncarnatietherapie of een opleiding hypnotherapie.
 • Voldoende praktijkervaring als regressietherapeut en in het werken in vorige levens.
 • Bekend zijn met een of meerdere van de volgende boeken:
        1.  Michael Newton: ‘Journey of Souls’ (in het Nederlands verkrijgbaar als ‘De Zielenreis’ uitgeverij Altamira) . 
        2.  Michael Newton: ‘Life Between Lives’ (nog niet in het Nederlands uitgegeven en verkrijgbaar via de boekhandel of bij
              www.bol.com).
        3.  Joel L. Whitton en Joe Fisher: ‘Tussen twee levens’ .
        4. Thea Terlouw: ‘Cyclus van leven en dood’ van Thea Terlouw.
  Deze laatste twee boeken bevatten informatie die opvallende gelijkenis vertonen met de bevindingen van Michael Newton.
   

Combinatie module 1 en 2

Als je module 1: ‘Reis naar Zielsherinneringen’ nog niet hebt gevolgd kun je er voor kiezen om een dag eerder te komen. Het voordeel hiervan is dat je de mogelijkheden van het begeleiden van de ziel in het tussenbestaan meteen kunt toepassen in module 2. Je krijgt in deze drie  opleidingsdagen dan drie verschillende zielenreis of zielsprogressie mogelijkheden aangereikt die je meteen in je praktijk kunt toepassen.
Ook is het dan mogelijk om je aan het einde van module 1 en 2, officieel te certificeren als Zielsregressietherapeut. Als je officieel gecertificeerd bent kun jij jezelf in principe op de website van de werkgroep Zielsregressie plaatsen. Om de Nederlandse erkenning te krijgen wil ik je van harte stimuleren om na module 1 en 2 aan de slag te gaan met de verschillende vormen van Zielsregressie of Zielsreizen. Je krijgt 3 maanden de tijd om drie sessies uit te werken. Ik voorzie de sessies dan van feedback en op de terugkomdag krijg je dan je certificaat ‘Zielsregressietherapeut’. 
 

Overige informatie en aanmelding

Voor nadere informatie over deze module kun je bellen of mailen naar Monique Houben. De gegevens hiervoor vind je hieronder.

Monique Houben
06-51886966

www.zonnebloom.nl
zonnebloom44@gmail.com

Module 2 is geaccrediteerd door de NBVH. NVRT-leden kunnen bij vbc@nvrt.nl  informeren of de module meetelt voor de bij- en nascholing.