Centrum De Zonnebloom

Modules Awakened Awareness Ont-wikkelingspad

Het Ont-wikkelingspad is opgebouwd uit verschillende modules/groeistappen en je kunt er voor kiezen om alle modules of groeistappen te volgen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor 1 of meerdere modules waar je belangstelling naar uitgaat.

 

MODULE 1: THE AWAKENING
                     12 februari, 26 februari, 12 en 13 maart

De uitnodiging van het Leven is om te leven vanuit ons Hart. Het is niet altijd gemakkelijk om te vertrouwen op de Wijsheid en Liefde vanuit ons Hart.
Vaak zoeken we toch in de buitenwereld naar antwoorden en bevestiging.
Tot je erachter komt dat alle antwoorden al in jezelf aanwezig zijn. Dan word je uitgenodigd om je blik naar binnen te keren en je leiding van binnenuit te halen en het terrein van je innerlijke landschap te bestuderen. In deze Tijd is het zo belangrijk om een betrouwbare relatie met je Ziel te ontwikkelen. En hoe meer aandacht je geeft aan het verbinden met je Ziel, hoe dieper de Verbinding zal worden. Je voelt dat je altijd kan putten uit jouw innerlijk Wijsheid zonder de wereld af te sluiten.
We hebben een mooie liefdevolle 4-daagse ontwikkelt waarin je heel bewust deze Ontwaking ervaart en helderheid ontvangt voor jouw reis hier op aarde.

 

MODULE 2: KIND VAN DE KOSMOS
                     9 en 10 april

In deze module gaan we werken met het kosmische innerlijke kind dat jou laat weten dat het er klaar voor is om de verstarde structuren van de derde dimensie los te laten en weer te vertrouwen op de toegang tot de wijsheid, kracht, flow, magie en alle andere kwaliteiten die er altijd al waren, altijd geweest zijn en er altijd zullen zijn.

 

MODULE 3: DE GEBOORTE VAN EEN NIEUW TIJDPERK
                     13 mei 2022

Deze module geeft inzicht over de tijd waarin we nu leven en wat maakt dat jij juist nu de geboorte van een heel Nieuw Tijdperk mee maakt.
We leven dus eigenlijk in een fantastische tijd en bewust of onbewust hebben we ervoor gekozen om juist in deze overgangstijd op Moeder Aarde te zijn om met elkaar deze tijdslijn neer te zetten.
Wanneer we onze persoonlijkheid overstijgen gaan we beseffen dat we soevereine, multidimensionale, Goddelijke wezens zijn met ongekende mogelijkheden en kwaliteiten. Dat hebben we te lang niet meer beseft, doordat we afgesneden waren van onze Goddelijkheid. Op dit moment zijn we massaal wakker aan het worden en  her-inneren wij ons weer wie we werkelijk ZIJN.

 

MODULE 4: THE INNER QUEEN EN THE NEW MAN
                     DE HEILIGE SAMENSMELTING
                     10 juni 2022

Als twee zielen samenkomen met een hoger doel noemen we dat de Heilige Samensmelting. Die Heilige Samensmelting begint altijd bij onszelf, bij de verbinding van het vrouwelijke en mannelijke deel in onszelf. In deze tijd zouden we zeggen de verbinding met de Inner Queen en de New Man.
De nieuwe mens die je aan het worden bent, laat alle oude patronen achter zich, om zo toegang te krijgen tot de eigen wijsheid en begeleiding. We mogen onze aangeboren staat van meesterschap weer her- en erkennen in het liefdevolle contact met ons Goddelijke, innerlijke Lichtkind.

 

MODULE 5: IK BEN DE BRON
                     8 juli 2022

In deze module krijg je inzicht in de dimensievelden en hoe we door al die dimensievelden heen altijd verbonden zijn met de Bron. Ooit zijn we als een uniek deel van de Bron, als Starseed, afgedaald om onze reis door de dimensies te maken en in ieder dimensieveld is een Ik Ben deel van ons aanwezig. Een Ik Ben deel dat in die dimensie zijn/haar ervaringen heeft opgedaan.
In de derde dimensie hier op Aarde zijn we vergeten dat we, door al onze ervaringen heen, nog altijd verbonden zijn met alle dimensievelden en de Bron. Wij zijn de Bron.

 

MODULE 6: DE GEBOORTE VAN HET KRISTALLIJNE ZELF
                     9, 10 en 11 september 2022

Je bent een oeroude bewaarder van de sterren en hier om jouw unieke licht te belichamen, te zaaien en te gronden. Vanuit jouw diepste Zijn word je geroepen om te luisteren naar je Hart, om je er weer aan te herinneren dat je Weet en dat alle mystieke kennis bloeit in jouw Hart en krachtig stroomt door jouw aderen.
Je hebt er niet voor niets voor gekozen om juist in dit tijdperk van ontwaken mee te werken aan de langverwachte verschuiving in de evolutie van de planeet. We staan nu op een omslagpunt. Het voortbestaan van onze Aarde en al haar bewoners komt nu tot een hoogtepunt.
Dat maakt dat het belangrijk is om samen te komen om de oude innerlijke wijsheid te herinneren en weer bewust te worden van het diepe Weten van onze sterrenafkomst. Liefdevol de
herinneringen van je Ziel ontgrendelen en je over te geven aan een werkelijkheid die zoveel groter en mysterieuzer en tegelijkertijd ook zoveel eenvoudiger is. Je bent niet alleen hier op Aarde om te groeien als individu maar ook om een verschuiving teweeg te brengen voor een groter collectief.