Centrum De Zonnebloom

 

'Het leven tussen de dood en een nieuwe geboorte
is even rijk en gevarieerd als het leven hier
tussen geboorte en dood'

Rudolf Steiner

 

SCHOOL VOOR  ZIELSPROGRESSIE

De naam van de Opleiding Zielsregressie is vanaf 1 januari 2015 veranderd in School voor Zielsprogressie. Vanaf 2015 bevinden we ons in een nieuwe fase van groei waarin we uitgedaagd worden om te gaan staan voor wie we werkelijk zijn. Onze bestemming is gecodeerd in ons DNA en dat maakt dat we niet kunnen vergeten waarvoor we geboren zijn en wat we hier met z’n allen komen doen op Aarde. Het zit allemaal in ons, ‘Alles Is er Al’. In verbinding met de Mystieke Ruimte van het Hart komt al deze oude kennis en wijsheid weer volledig tot onze beschikking. Kennis en wijsheid waar we met onze gewone menselijke logica niet bij kunnen. Door de verbinding met de Mystieke Ruimte van het Hart komen we in een hoger trillingsveld, de vijfde dimensie, waar we vanuit Liefde de wonderen die er om ons heen aan het geboren worden zijn gaan begrijpen en herkennen. Vanuit de Mystieke Ruimte heb je zicht op de Nieuwe Werkelijkheid op Aarde.

We worden in deze tijd uitgedaagd om het verleden los te laten en te gaan staan voor wie we werkelijk zijn. Voor de Opleiding Zielsregressie betekent dit, dat vanaf 2015, de naam is veranderd in School voor Zielsprogressie en dat de School nu ook 3 Basismodules aanbiedt die therapeuten, coaches, hulpverleners en andere geïnteresseerden de mogelijkheid geeft om zich verder te scholen in deze nieuwe fase van groei waar we ons nu met z'n allen in bevinden.

 

MODULES VOOR REGRESSIE- EN REINCARNATIETHERAPEUTEN EN HYPNOTHERAPEUTEN

De School voor Zielsprogressie geeft regressie- en reïncarnatietherapeuten en hypnotherapeuten de mogelijkheid om zich verder te specialiseren in het werken op zielsniveau. Deze vorm van progressie wordt een Zielenreis of Zielsprogressie genoemd. In een Zielenreis of Zielsprogressie maak je vanuit een diepe trance verbinding met je zielsherinneringen en je zielservaringen en mag je ervaren dat alles er al is en dat al deze kennis en  wijsheid weer volledig tot je beschikking mag komen. Het zijn dus bijzondere sessies die een zeer positieve en krachtige, transformerende werking hebben.

De Zielenreis of Zielsprogressie wordt begeleid door een Zielsprogressietherapeut. Dit is een ervaren regressie- en reïncarnatietherapeut of een hypnotherapeut die naast een gedegen opleiding een of meerdere modules van de School voor Zielsprogressie succesvol heeft afgerond.
In de opleiding worden 5 modules aangeboden. Deze staan beschreven onder het kopje: 'modules zielsprogressie'.

 

BASISMODULES VOOR THERAPEUTEN, COACHES, HULPVERLENERS EN ANDERE GEINTERESSEERDEN

De School voor Zielsprogressie biedt nu ook 3 Basismodules aan die therapeuten, coaches, hulpverleners en andere geïnteresseerden de mogelijkheid geeft om zich verder te scholen in de nieuwe fase van groei waar we ons nu in bevinden.
Na deze basisverdieping is het mogelijk om aan te sluiten bij de groep van mensen die vanuit gelijkwaardigheid en transparantie in co-creatie verder met elkaar werken. De kennis en wijsheid, die we allemaal op onze eigen unieke manier bij ons dragen, wordt met elkaar gedeeld en verder ontwikkeld in een open, creatief en
bewust proces. Alle groepsleden dragen sleutels voor bewustzijnsgroei voor de hele groep. Door gebruik te maken van ieders unieke kennis en wijsheid, hebben we een veel grotere reikwijdte en kunnen we sneller, creatiever en makkelijker gaan werken, nieuwe mogelijkheden en technieken ontwikkelen en met elkaar de Nieuwe Aarde verder vorm geven.
Meer informatie is te vinden onder het kopje 'basismodules'.